Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

‘’ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ‘’

Ο Νίκος Τσάμης μου έκανε την τιμή και μου έδωσε την χαρά να διαβάσω από τους πρώτους το νέο του βιβλίο ‘’ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ‘’ πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά. Έχω ξαναδιαβάσει βιβλία του Νίκου και κάθε φορά με εκπλήσσει η γραφή του και η φαντασία του. Το νέο του βιβλίο είναι απλά συναρπαστικό!!! Θα μπορούσε κάλλιστα να γυριζόταν σε κινηματογραφική ταινία με πολύ επιτυχία.
Μια περιπέτεια που ξεκινάει το ταξίδι της από ένα απρόσμενο ‘’τυχαίο’’ γεγονός. Πόσο τυχαία όμως είναι ορισμένα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου? Ποια παιχνίδια παίζει η μοίρα μαζί του και όχι μόνο? Πως μπερδεύονται γεγονότα και καταστάσεις, σκοτεινές δυνάμεις και νόμοι της φύσης? Πόση δύναμη μπορεί να έχει το κακό και πόση ενέργεια και βοήθεια από ανώτερες δυνάμεις μπορεί να έχει το καλό ώστε να υπερισχύσει? Σκληρές μάχες και κυνηγητό αιώνων θα δώσουν την λύση η όχι?
Ποια μυστικά κρύβει ένα κρυστάλλινο κρανίο και ποιος θα τα ανακαλύψει? Τι σχέση μπορεί να έχει ένας ιερέας των Μάγιας με έναν Αρχιτέκτονα? Μια μεγάλη αλήθεια που πρέπει να βγει η όχι στην επιφάνεια? Ποιοι θα μπουν εμπόδιο και ποιοι θα πολεμήσουν ως το τέλος?
Ένα τέλος απρόσμενο…. Που ξεπερνά κάθε φαντασία!!!!
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον συγγραφέα Νίκο Τσάμη για την γραφή του!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου